Home | elektrotechnieken | diensten


Diensten

Domotica installatie Berlare

Domotica integratie

Als systeemintegrator zorgen wij er voor dat al uw technologieën te besturen zijn via één enkel systeem​: verlichting, verwarming, ventilatie, zonnewering, toegangscontrole, energiemonitoring, audio, laadpaal en camerabewaking.

Elektriciteitswerken, eendraadschema tekenen regio Vlaanderen

Elektrische schema’s

Het tekenen van het verplichte eendraadschema en situatieschema om conform te zijn voor een elektrische keuring. Voor industriële installaties kan u eveneens een beroep doen op ons tekenbureau voor het vervaardigen van bedradingsschema’s, bord layout, ondergrondse kabeltrajecten en loopdiagrammen.

Elektrische installatie regio Dendermonde, Aalst, Lokeren, Wetteren

Ontwerp en ontwikkeling 

Voor de realisatie van uw industriële of residentiële elektrische installatie kan u evenals terecht bij Innovcontrol. Wij zetten de wensen van de klant om in een volledige elektrische installatie, die opgebouwd is uit producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Algemene elektriciteitswerken regio Vlaanderen, Aalst, Dendermonde, Lokeren, Wetteren

Uitvoering

Innovcontrol voert de installatie met de grootste nauwkeurigheid zelf uit, of door partner bedrijven waar wij echter de volle 100% op vertrouwen.

Fiscaal voordelige Easee laadpaal thuis

Indienstname

Het configureren van uw laadpaal op maat van uw elektrische installatie gekoppeld aan een laadbeheer platform met handige app.  Of het opzetten van een slim load balancing systeem dat het vermogen van uw zonnepanelen efficiënt verdeeld tussen de warmtepomp, zware verbruikers en laadstations.Hoe kunnen wij u helpen ?