Home | elektrotechnieken

Elektrotechnieken

Elektrotechnieken

Ontdek de talloze diensten en producten die wij aanbieden als systeemintegrator

Sectoren​

Woningen

De woonbeleving naar een hoger niveau brengen, door in uw woning domotica te laten installeren. Het hoeft niet altijd overbodig gecompliceerd en duur te zijn.  De insteek van domotica is om alles zo geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. Een concreet voorbeeld hiervan is een aanwezigheidssimulatie die uw woning bewoond laat lijken als u er even niet bent.

Elektriciteitswerken, verlichting kantoorgebouwen regio Vlaanderen

Kantoorgebouwen

U heeft waarschijnlijk zelf al eens de effecten ondervonden van de relatie tussen productiviteit en verlichting. Wij leveren u hier graag advies op maat over aan. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden om uw kantoorgebouw te voorzien van gebouwenautomatisatie.  Of heeft u het graag allemaal wat eenvoudiger, er bestaan oplossingen om al uw technologieën te besturen via één enkel systeem​: verlichting, ventilatie, zonnewering, toegangscontrole, energiemonitoring en camerabewaking.

Industriële gebouwen

Efficiënt uw energieverbruik bijhouden en optimaliseren. Denk maar aan verlichting die overtollig brand of enkel volledig aan- en uitgeschakeld kan worden zonder notie te hebben van de effectieve lichtsterkte in de